Sóm padrins dels Nanos Nous de les Dominiques

 

FOTOS del BATEIG

dels nous Nanos de la Colla Gegantera i Festera del

Col·legi de les Dominiques de Tarragona

Dimarts, 16 de setembre de 2003, a les 20:30 hores, a l'Antic Ajuntament de Tarragona, C/ Major. El Bateig dels nous nanos de les Dominiques i com a padrins els Nanos Nous de Tarragona.

El Col·legi de les Dominiques van presentar al vespre, a l'Antic Ajuntament els cinc nous nanos que han sigut el.laborats per alumnes del propi col·legi. L'iniciativa de la Colla Gegantera i Festera del Col·legi, va ser tot un èxit d'assistència de la canalla per veure els seus nous nanos i els padrins que han sigut els Nanos Nous de Tarragona, que van sortit excepcionalment per aquesta ocasió, i es va celebrar el bateig i un cop acabat el acte els nous nanos del col·legi i els padrins, els Nanos Nous de Tarragona, es van fer unes fotos a les escales del Pla de la Seu.

També des d'aquestes línies donar les gràcies a tots els membres de la Colla Gegantera i Festera del Col·legi de les Dominiques per pensar en nosaltres com a padrins i encoratjar-los a seguir la seva tasca cultural que fomenten a tots els seus alumnes.